WANDELEN & PELGRIMEREN
  'Jan & Marian'  

SUPPORT


Annie van Mierlo, onze schoonzus, (vrouw van overleden broer) en haar partner Wiel van den Berg zijn onze 'begeleiders', steun en toeverlaat tijdens deze voetreis. Dat houdt niet in, dat wij perse elke dag door Annie en Wiel achterna gereden worden. Het zou immers ook niet kunnen, want er wordt veel gelopen in niet met de auto bereikbare gebieden en over niet berijdbare paden. Annie en Wiel zorgen om de pakweg 100 km voor een 'basiskamp', (geschikte camping) vanwaar ze ons regelmatig ergens op onze route op kunnen halen en naar het basiskamp brengen, waar wij dan in de watten gelegd worden. De volgende dag worden wij dan weer keurig afgezet op het routepunt waar ze ons de dag tevoren hebben opgepikt. 

BUDEL MEI 2014

Even voorstellen!

 Naam: Annie van Mierlo. 

Schoonzus van Jan en Marian Geboortedatum: 3 april 1957 Geboorteplaats: Weert Woonplaats: Budel Samenwonend met Wiel van den Berg Kinderen: samen 5 kinderen en 7 kleinkinderen Werk: Berkenschutse Kempenhaeghe Heeze sinds 1995 Hobby: vakantie en fietsen 

Naam: Wiel van den Berg.

Geboortedatum: 5 januari 1948 Geboorteplaats: Budel Woonplaats: Budel Samenwonend met Annie Sinds 2008 met pre pensioen. Voorheen chauffeur/monteur Hobby: vakantie, fietsen en koken Wij kijken er naar uit en vinden het een bijzondere uitdaging om Jan en Marian deze tijd bij te staan maar ook om de reis naar Rome samen te delen. Het lijkt ons een bijzondere avontuurlijke ervaring hoe het is om ongeveer 4 maanden los te zijn van het normale dagelijkse leven en het ultieme gevoel van vrijheid te ervaren. Niet wetende hoe het is waar je een volgende dag weer zult zijn. Deze bijzondere uitdaging zien we zeker ook als een mooie vakantie waar we samen nog lang en vaak mooi op terug kunnen kijken. 

 
 
 
E-mailen
Map
Instagram