WANDELEN & PELGRIMEREN
  'Jan & Marian'  

KENNEDYMARS

SOMEREN

80 KM.

Deelname: 

  1. 2004
  2. 2013
  3. 2015
  4. 2016
  5. 2017 
  6. 2019 

2015

Kennedymars Someren. 4 en 5 Juli. COLLECTUS ITEM!

Overal warm! tot plaatselijk 37 graden daags van te voren.

Gaat ie wel of niet door was het gesprek van de dag (uiteindelijk dan toch een verkorte versie)

Rondje Someren werd ingekort van 40 km naar 20 km en de Kennedymars van 80 naar 52 km. Helmond Mierlo-Hout en Geldrop zijn nu niet in het parcours opgenomen.

Marian en Mieke besluiten (omdat 20 km toch wel een beetje weinig is voor twee goed getrainde lichamen) om gezellig samen met mij de aangepaste versie van de Kennedymars te lopen, 52 km.

De organisatie heeft veel werk moeten verzetten om alle routes aan te passen. Het weer valt achteraf gezien wat de hitte betreft, erg mee! Toch hebben later op de voormiddag veel mensen last van de hoge luchtvochtigheid. Het is aanmerkelijk minder druk langs het parcours dan andere jaren. Dit komt waarschijnlijk door het feit dat we nu het langste gedeelte van de mars in de nachtelijke uren wandelen. Iedereen moet voor 12.00 uur "binnen" zijn. En dat is het tijdstip dat het normaal gesproken druk begint te worden langs de lijn.

Het was dan wel niet druk in Someren maar onze familie was aanmerkelijk goed vertegenwoordigd bij de finish. Hartelijk dank daarvoor.!!

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde Kennedymars. met een PR voor Marian en Mieke.

OP NAAR DE 4 DAAGSE VAN NIJMEGEN 

FOTO'S Kennedymars 2015


 
 
 
E-mailen
Map
Instagram