WANDELEN & PELGRIMEREN
  'Jan & Marian'  

RUGZAK JAN

De Kajka 65L van Fjällräven

Een geavanceerde trekkersrugzak met hoog draagcomfort en slimme functies. Draagsysteem met Perfect Fit-verstelling en hoofdvak met Wet/Dry-compartiment.

Op papier zwaarder, maar draagt vele malen lichter!!!

Slijtvast, comfortabel en boordevol functies De Kajka een geavanceerde trekkersrugzak in klassieke Fjällräven-stijl. Met uniek houten frame. Het draagsysteem is ontworpen om zelfs de meest zware bepakkingen comfortabel te maken en het gebruiksvriendelijke Perfect Fit-verstelsysteem kan eenvoudig aan ieder lichaam worden aangepast – zowel aan de ruglengte als de breedte tussen de schouderbanden. De brede heupgordel biedt een hoog draagcomfort tijdens lange wandeldagen.
Het hoofdvak heeft naast een bovenopening, een grote verticale opening aan de voorzijde en een opening aan de onderzijde voor een goed overzicht van je spullen.

De rugzak kan worden verdeeld in een boven- en onderdeel waarbij het onderste gedeelte is voorzien van een Wet/Dry-compartiment dat natte en vuile spullen gescheiden houdt van de rest van de uitrusting. Ook de bovenklep, de zijkanten en de heupgordel zijn voorzien van praktische zakken met rits. De bovenklep is afneembaar en kan gedragen worden als heup- of borsttas om waardevolle spullen extra in de gaten te kunnen houden. Twee compressiebanden aan beide zijden, bevestigd aan smalle staven, zorgen voor gelijkmatige en doeltreffende compressie van de rugzak, waarbij de openingen van de zijvakken toegankelijk blijven. Bevestigingsmogelijkheden op de bovenklep en de onderzijde van de rugzak.

 
 
 
E-mailen
Map
Instagram